Op de volgende pagina ziet u een 30-tal foto's van "Helio-Carinthia", opgenomen in de loop van een jaar van lente naar zomer, dan herfst en tot slot de winter. Daarmee willen wij u een kleine indruk geven van onze zeer ongewone camping en de natuur er rond omheen.

Wie, zoals wij hier op de berg, nog tot midden April 2007 met een trage, "ouderwetse" analoge telefoonlijn zijn weg door het internet moet zoeken, doet er goed aan eerst alle foto's na een klik op "verder" stuk voor stuk volledig te laden.
Daarna kunt u dan op "start" klikken om de serie automatisch te laten aflopen. Als uw PC een beetje geheugen heeft, loopt nog dagen lang daarna de "slideshow" met mooie overvloeiers ook off line, tot u op "stop" drukt. Maar ook per handschakeling loopt het dan zo.

Hier klikken om de gallery te starten.

Copyright EdG.

home

Een klein maar belangrijk stukje van Helio-Carinthia:

Bijna in het midden het 350 jaar oude bergboerenhuis "Schoberhube", daarvoor 2 van de caravanterrassen, 1 parkeerplaats (achter de muur), daarvóór de zg. "Hausacker". Rechts onder 3 van de 4-beds huisjes, heel bovenaan een autovrij tentterras.