voor tenten

Om voor kampeerders op de zonnige zuidhelling van de Pressingberg bruikbare plaatsen te kunnen bieden, werd in het begin van de jaren 60 een groot aantal met gras begroeide terrassen aangelegd. Er zijn zowel terrassen met een vrij uitzicht als ook met bomen eromheen zodat er keuze is uit zon- en schaduwrijke plaatsen.
Vanaf 01-03-2008 hanteren wij een geheel nieuw tariefschema. Nadere gegevens vindt u in de aktuele prijslijst als u heel onderaan op "overige" klikt !.

voor caravans

Sinds 01-03-2008 geldt ook hier hetzelfde nieuwe tariefschema als onder „voor tenten" beschreven, alleen is het grootste gedeelte van de terrassen voor caravans en campingmobielen van een stroomaansluiting (230 volt, 4A) voorzien en de meeste terrassen zijn ook breder.

Nadere gegevens vindt u in de aktuele prijslijst: Klik heel onderaan op "overige" !


Denkt u er echter vooral om, dat de HC-grindweg vanuit het dal omhoog naar het centrum alleen met auto's zonder aanhanger bereden kan worden. Dat geldt ook voor vouwwagens en bagagewagentjes !

Zet daarom uw aanhanger op de grote gemarkeerde HC-parkeerplaats naast de dam in het Leobengraben-dal en rijd met uw auto zonder aanhanger de bijna 600 m verder gelegen HC-weg naar boven. De aanhanger wordt dan met de speciaal


klikken

daarvoor omgebouwde tractor zonder moeite omhoog gesleept. (filmpje tonen, 865 KB of 7,6 MB).

Met een bagagewagentje of een geremde caravan zelf omlaag rijden is daarentegen zonder meer mogelijk ! Wie er desondanks tegenop ziet, kan ook dat door de HC-tractor laten doen - na een verblijf van 3 weken zelfs gratis !
Campingbussen etc. met achterwielaandrijving kunnen doorgaans op eigen kracht omhoog rijden.

klikken

De prijslijst vindt u onder "overige"

home